MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 20, 2012

madagascar 3 BEST

.
 aktiviti terakhir kami ari ahad 2minggu sudah, dari pd membawa ke ulu bendul, singgah seremban, singgah sate kajang, last sekali malam tu sampai kl dalam kul 8 tros amrul ajak g tengok wayang.memang penat kalau ikutkan....tapi bagi kami ni kan memang tak de istilah penat..mmg ari ahad biasa gitu kami akan keluar dari pagi & malam baru balik..gini la cara kami menghabeskan masa...kena gunakan masa yang ada tu sebaik mungkin..

memula nak tgk cite bohsia...konon nak bli tiket online, tapi duit dalam mu2 tak cukup plak..so ktorg main terjah je tgv wangsa walk..nengok bohsia full, second choice madagascar...mujor ada seat kosong lagi tu pon tinggal couple seat je, masa q bli tiket ni pon dah kul 8 lebey seb baik la ada juga tiket.tapi mahai la sikit kan..wangsa walk ni couple seat dia RM17

walapon aku xbape minat cite katon kan..tapi xpela sekali sekala kasi mia layan cite yang sesuai utk dia.tapi memang best la cite madagascar ni, aku tengok madagascar 2 je dulu yang 1 tak tengok, tapi serius kelakar gile cite madagascar 3 ni..mia langsung tak tido padahal dia dah kepenatan dari pd siang tu tahan mata dia nengok madagasar sampai berdekah2 ketawa.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bg ank2 happy kan??

Nana said... [Reply to comment]

saya pun tengah pikir2 nak bwk darwisy tengok cter madagascar...

seronok eaaa...kalo mcm tu next week blh la bawak darwisy... :D

Lady Rina said... [Reply to comment]

Hanim ngan danish pun suka madagascar...memang lucu...akak suka watak king julian...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang best...kita pun layan gelaks..

eima said... [Reply to comment]

kena cari la DVD ni .... bila nk keluar ni ...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

best erk?.. blhla kitorang pegi tgk gak..
tp lecey r ktrg tade, kena ke kerteh br leh jupe wayang gambo.. huhuh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg terbaik...citer ni 1, 2 N 3 mmg best..semua dah tgk...tp syawal buat spoil saja malam tu...

watyz said... [Reply to comment]

konon nk bawak abg iman. tp bizi smpi x terpegi2 lagik...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang besh!!

mrs kayrul said... [Reply to comment]

ingat nak bawa anak2 g tengok nie gak..ramai review citer nie best

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg best..bdk2 sure gelak sakan punye

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

baru tgk mlm td
zakwan siap joget2 dlm panggung
time afro circus tu, heheeh

Iam Yanty said... [Reply to comment]

best kn tmbh2 ank2 plak ade..mesti suka gila dia...

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Tu la kasi chance mia

Nana said... [Reply to comment]

@Nana
Mmg best cite ni sure anak suke

Nana said... [Reply to comment]

@Lady Rina
Mmg lawak cite ni kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Mennghiburkan heheh

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Cetak rompak dah kuar kot heheh

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
Mmg best budak2 sure suke

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha awat nye syawal

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Bli cd je la kpe giti heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Kan?

Nana said... [Reply to comment]

@mrs kayrul
Sila tgk mmg best lawak

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Mak pak lagi sakan gelak hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Hahah kemain zakwan

Nana said... [Reply to comment]

@Iam Yanty
Mmg suke pon sanggup tahan mata

tiefazatie said... [Reply to comment]

xtgk lg nie..huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...