MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 1, 2011

selamat pengantin baru ashwar & hanim

ni la kenduri kawen kat pekan yang ktorg g ari ahad lepas, pengantin lelaki ni satu tempat keje ngan amrul, mcm ni la ktorg...asal ada kawan2 dia yang satu unit tu kawen sure ktorg pegi, merata la perak, terengganu, pahang.klw aku kwn2 kawen jauh2 ni mmg xdapat la nak pegi, tapi amrul ngan kawan2 dia ni bukan mcm kawan2..mcm adik badik seme 28 orang satu unit dia ni..tu pasal jauh mana pon kenduri kawen diorang tu ktorg akan pegi kalau tak ada hal la..

time ni la seronok sebab dapat jumpe dengan wife kawan2 amrul seme ni..ye la..aku sorang je yang still PJJ ngan amrul kitaorang masih pegang rekod pasangan yg paling lama PJJ tau..dalam 28 geng amrul seme tu amrul yang pertama kawen & sampai sudah ktorg lom duduk sama lagi hehe...ntah la bile ntah ktorg ni nak dok sama ntah...asal aku jumpe wife kawan2 amrul ni seme asik tanya bila nak pindah dok kluang?? jawapan nye?? xde jawapan....aku akan kasi satu senyuman yang paling menawan sekali haha...ntah la..tunggu la biar masa menentukan ada rezeki nanti dapat la ktorg dok sama

eh pesal ni nak cite pasal pengantin ke laut plak pegi nye hehe...tu je la kot nak cite pasal kenduri kawen..musim2 tengkujuh ni memang la sinonim ngan orang kawen kan? minggu dpan ada sorang kawan skolah kawen, pastu bulan depan plak kira last trip ktorg ke rumah pengantin ada lg sorang kawan amrul kawen kt tepeng.harap2 jadi la g tepeng bole g zoo tepeng

ni seme wife kawan2 amrul aik pesal aku plg tinggi? nak kata kasut tinggi tak juga..jenuh kaver perut buncit time amek gambar haha..tahan napas

 makan beradab
 berkilat damia..terbako kulit mandi laut aritu

ni seme rombongan dari kluang, kecuali aku la dari kl
ni bakal pengantin 25 tahun akan datang gedik nak amek gambar kat pelamin

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

takpe..
ada rezki nnt bleh la dok sama ;)

Aziela said... [Reply to comment]

samalah kita...dok jauh sejak kawen... masing2 ada priority dan masalah sendiri kan.... kita yang mengalami nie jer yang faham kenapa...

amiey lee said... [Reply to comment]

hee berkilat muka damia...

wahhh damia dh pegang bunga tuh..siap2la duit nak wat kenduri kekekekekekkekekee

umiliza989 said... [Reply to comment]

salam....sama ler kita...za pun PJJ ngan hursband...dah 5 tahun dah..hursband kat kem gemas,za plak kat ptrjaya...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

pjj tuh biler jmpa akan terlebih sayangnya kan???
yerlah lama tak gaduh2 manja, majuk2 bagai kan??? hehehe...

hrp2 cptla tercapai hasrat nana nak duk skali tuh...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

gedik tau mia ni..geget kang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...