MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, March 27, 2011

takutnye tengok gambar ni!

walaupun dah 2mgu kejadian tsunami ni..tapi aku tetap follow perkembangan pasal kejadian ni..google gambar2 masa kejadian...sekali ternampak gambar ni...
takut nye tengok...


tak sure plak btol ke gmbr ni masa tsunami kt jepun..
rasa mcm penah tgk gmbr ni..sebelum tsunami

agaknye mcm ni la diorang lari time air tu datang kan?
kalau dah air tinggi gitu...walahhualam kan selamat ke tak
paling baru mangsa korban tsunami dah mencecah 27 ribu samada ada mati atau masih hilang..tak dapat bayangkan..mcm mana la keadaan diorang masa tsunami tu datang kan??..xde amaran..sekali air naik tinggi...laju plak tu mana sempat nak lari

sebijik mcm cite sinking of japan
aku ada tgk movie ni, dah lama dah cite ni..
sape tengok?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

memang takut .. jadi renungan kita bersama bahawa dunia dah akhir zaman huhuh

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kak, cite ni dah lama ke? maksud, sblm tsunami ke?

blh betul2 jadi ye kat jepun..

nhaz hafek said... [Reply to comment]

iyela nk tau gak psl cite nie..emm mcm2 bleh blaku dgn kkuasaan Allah..

Seorang Insan Bergelar Ibu said... [Reply to comment]

Takutnya tengok nana..Kalau terjadi kat negara kita tak tahu la...Jepun ada peralatan canggih..kalau tsunami datang sirennya bunyi..kalau negara habis semua..Malaysiakan kecik...

ummi nia said... [Reply to comment]

akak ditag oleh sy

http://umminia.blogspot.com/2011/03/show-your-teeth-contest.html

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

lom tgk lg cite tu..
mmg dasat la tsunami @ japan..
takut aku nk kuo meronda r merendek kat patai sekrg.. ;-/

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

tu la kan..
dah makin nampak
tanda2 akhir zaman

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

ahh mmg dah lama gile...dah bertahun la xingt dah tahun bile tgk ni...
sebelum kejadian tsunami kat indon lagi rasanya
tu la psl klw tgk balik ish...mcm btol2 terjadi filem ni di alam nyata

Nana said... [Reply to comment]

@nhaz hafek

nanti bile search movie ni
dload...dah lama dah cite ni..
serius sebijik terjadi mcm dalam filem

Nana said... [Reply to comment]

@Seorang Insan Bergelar Ibu

btol..kalau kena kt msia tak tau la mcm mana
secanggih2 jepun tu ada siren sebelum tsunami dtg pon..
ttp xleh lawan kuasa alam kan..
ramai gak yg tkorban

Nana said... [Reply to comment]

@ummi nia

ok tq tau
saya dah join

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

baik ko tgk..
cite ni mmg sama mcm bencana tsunami tu
tu la kan..nak g oliday kt pantai2 rasa tak berani je

SyaNa said... [Reply to comment]

kuasa Allah kan
sekali air tu dtg abis semua

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

takut woooaa kalu air tinggi gini..

aik? bilo cite ni nana?

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply to comment]

takutnya kita tengok gambo tu nana, betul ke ek...nauzubillah la...

.:mama dhia:. said... [Reply to comment]

orang pun penah tengok sonking of japan ni..memamng cam real... jauhkan lah malaysia dari mala petaka macam tu..aminn..

Nana said... [Reply to comment]

syana- tu la..xde sape bole lawan
eli- cite lama dah ni tahun 2006
anje-ni seme gambar btol..
mama dhia-tu la..serius mcm btol2 terjadi dlm filem tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...