MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 3, 2010

chili's KLCC

lepas sesi merembat jam kt swatch saje bawa damia kuar tgk air pancut.abes basah kena tempias..tgk tu damia ttp muke air merecik2 hehehehpas lepak2 kt luar amrul ajk g makan kt chili's sementara tunggu makanan smpai..posing dlu..tros pkai jam baru hahahaha..eksited giler!
serius benar amrul nk pilih menu
damia sonok mengaler dpt plak kertas & crayon diorg bg apa lg tunjuk la bkat terpendam jadi seorang penconteng abes kusi2 pon dia conteng
air guava& ice lemon tea
ni damia KID YUMMY DUMMY punye free klw buy course meal
aku punye south western grilled lamb, pas tu malam td xleh tido kepanasan mkn kambeng mbek.....mbek...ekekek...
amrul punye chicken fried crisp
hah...dah abes melantak kan kuar2 je chili's kan TGV tgk xde org pon amrul ajk tgk wayang....mmg xde dlm plan pon nk tgk wayang.akhirnya..dapat gak aku tgk AVATAR.damia mmg good girl diam je lepas 1/2 jam cite start dia tido...bezz la cite avatar..sian aku ketinggalan br nk tgk...amrul plak dah tgk tp dia teman gak aku tgk hehe...

21 ribu orang memberikan idea bernas:

momguess said... [Reply to comment]

wekend ni den baru nk layan avatar
huhuhuhu

mama tisya said... [Reply to comment]

hah trus posing ngan jam br ye..cun2...bdk2 mmg akn bg color&kertas utk diorang tk boring so bole tunjuk bakat terpendam...

wah2 dpt tgk wayang skali...tk rmi org ek..bgs la damia lgpn die ngantuk ..tkde la ngaco ibu & ayhnye nk tgk avatar

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wahhh...tak segan silu tayang swatch baru yer....

nak gak try bawak aleesya gi tgk movie....taapi cam tak konfident jer rasa...dah lah aleesya takut gelap...

SyaNa said... [Reply to comment]

suke aku tgk korg hepi2 gini..
ye la selalu jauh kan..sekali abg askar balik meriah ko!!!

Cik Wanie said... [Reply to comment]

avatar mmg best,
wanie g tgk ngn mama,
mama kata citer mmg best wooo:)
kasi 5 bintang:)

Nana said... [Reply to comment]

momguess-hehe xpe kak sempat lg ada lg kt wayang tu

Nana said... [Reply to comment]

momguess-hehe xpe kak sempat lg ada lg kt wayang tu

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hah tu la psl bli tros pakai..heheh..kebtulan je tu chilis seblah wayang tgk lengang je tu yg lst mnt nk tgk wyg plak tu

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah..ayat tak segan silu wat kita segan hahaha
hehe yeke cuba try tgk cite katon dulu mayb dia ok kot

Nana said... [Reply to comment]

syana-tq..bukan selalu bole meriah cam ni...klw amrul xde duduk diam2 kt umah je la hehe

Nana said... [Reply to comment]

cik wanie-sama2 kita bg 5 star gak mlm td tdo termimpi2 pandora hahah

Nida said... [Reply to comment]

Salam Nana..

Siap kerut2 tu nak pilih menu.. nasib baik ada lesung pipit, cover ler sikit muka serius bangat tu..hehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

kerinduan dibalas dalam sehari.....huhu

Gieyana said... [Reply to comment]

wala..bestnyer korang dpt melantak kt chili's..nk kena ajak hb aku pegi ar nnt..kekeke

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-hahaha tu la pasal..serius tol muke nk pilih menu

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-aktiviti tu seme time balik koje..kejar masa btol...rushing ke klcc pas balek keje.sian kan ktorg...org lain kuar jalan2 weken, kami xleh tgu weken dah mana ada time jalan je

Nana said... [Reply to comment]

gie-ha..ajk jgn xajk weh!.eheheh

mama_umar said... [Reply to comment]

best dating ber3 sambil dpt adiah jam,hehehe..avatar ye..nmpknye bli dvd jela aku nk tgk movie nih,huhu

wantie said... [Reply to comment]

ha.. ha... conetng damia conteng. sampai korsi korsi pun ko conteng..

Seni tak mengira tempat dan masa. Bila ilham nak berseni tu datang , ko belasah jer la damia. kat korsi pun boleh..

cute.. cute..

Nana said... [Reply to comment]

zt-aku nk dating ber2 tp amrul xmo..dia nk bw damia gak..eheheh...
aku psl dengar ramai ckp avatar bez kan tu nk gak tgk wayang

Nana said... [Reply to comment]

wantie-eheh..btol2 tu stuju...mmg besar gak la corak abstrak kt kusi tu damia conteng.sape2 yg g chilis klcc pasni tgk ada corak abstrak kt kusi tu keje dami ala tu ahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...